Wie ben ik? 

 

Wie ben ik?

 

Foto: @klik_fotografen

Ik ben Marieka, 32 jaar, sportvoedingsdeskundige en personal trainer. Na jaren op hoog niveau tafeltennis te hebben gespeeld, ben ik hier in 2017 mee gestopt. De laatste jaren combineerde ik tafeltennis al met het volgen van personal training en merkte ik dat mijn spel enorm verbeterde. Na het stoppen met tafeltennis ben ik personal training blijven volgen en meer en meer gaan hardlopen. Ook hier merkte ik dat de combinatie van PT en hardlopen ervoor zorgde dat ik steeds beter ging hardlopen. Mijn eerste doelen werden dan ook gesteld en bereikt: de dodentocht en mijn eerste marathon. Hier werd me duidelijk dat er nog één belangrijk item ontbrak, namelijk de juiste voeding op het juiste moment! Ik ging mijn voeding aanpassen en afstemmen op mijn trainingen en merkte dat mijn sportprestaties erop vooruit gingen én dat ik de hele dag door voldoende energie had.  Ik merkte dat sport en voeding echt mijn passie werd en dat ik openbloeide wanneer ik anderen hiermee kon helpen. Daardoor heb ik besloten om me te gaan bijscholen naar sportvoedingsdeskundige en personal trainer om er zo voor te zorgen dat anderen hun prestaties ook konden verbeteren door hun de juiste training te geven en hun voeding te laten aanpassen aan hun sport.

 

Wat doe ik?

 

Sportvoedingsadvies

 

Foto: @klik_fotografen

 

Ik geef sportvoedingsadvies en personal training een ambitieuze sporters en ondernemers. Via Be Healthy – Get Fit wil ik:

  • sporters begeleiden zodat zij hun beste prestatie behalen en dit door hun van het juiste voedingsadvies te voorzien en de juiste krachttraining aan te bieden
  • ondernemers begeleiden naar een fittere versie van zichzelf door hun de juiste en haalbaar voedingsadvies te geven en trainingen aan te bieden die passen in hun drukke agenda

Wil jij meer weten over mijn aanbod en of ik jouw kan helpen? Neem dan contact met me op.