Marieka Wagemans

Wil jij graag vooruit op sportief vlak én fitter worden?

Daar help ik je graag mee! Ik geloof dat je alleen maar je doelen kan behalen en je prestaties alleen maar kan optimaliseren als je inzet op zowel sport als voeding. Daarom bestaat mijn aanbod uit beide.

Je kan op verschillende manieren met mij samenwerken en dit voor zowel sport als voeding. Er is voor elke ambitieuze sporter een oplossing die bij je past.

Get personal

Personal training

Personal coaching

Jij krijgt mijn volledige aandacht gedurende de hele training.

Ideaal voor je als je:

Herken jij je hierin? Dan ben jij de ideale persoon om personal coaching bij mij te volgen.

Klik op onderstaande knop voor meer informatie.

 

Gepersonaliseerde schema's

Gepersonaliseerde schema's

Jij krijgt op maat gemaakte trainingsplannen en/of voedingsschema's

Ideaal voor je als je:

Herken jij je hierin? Dan ben jij de ideale persoon voor een trainingsplan en/of voedingsschema op maat.

Klik op onderstaande knop voor meer informatie.

Do it yourself

Cursussen

Wil jij meer weten over sport en voeding, maar is de persoonlijke begeleiding voor jou minder belangrijk? Dan kan je terecht bij één van mijn cursussen.

Algemene templates

Wil jij je voeding beter plannen en je voeding aanpassen aan je trainingen? Koop dan een algemeen voedingsschema aan, specifiek voor jouw sport en start vandaag nog.

Fit-membership

Wil jij meer weten over sport en voeding, maar is de persoonlijke begeleiding voor jou minder belangrijk? Dan kan je een member worden.

Do it in group

Workshops

Wil je dat je sportleden iets bijleren over sportvoeding? Of heb je een bedrijf en wil je dat je personeel zich fitter en energieker gaat voelen? Dan kan je bij mij terecht voor een workhop.

Groepslessen

Groepslessen

Sport je zelf liever in de groep? Dan zijn mijn small group sessies ideaal voor jou!

Twijfel je nog?

En weet je niet wat de beste oplossing voor jou is? Klik dan op onderstaande knop en neem contact met me op. Dan kijken we samen wat voor jou de optimale oplossing is!

Ik begeleid je met passie

Marieka

Marieka Wagemans, gediplomeerd sportvoedingsdeskindige en personal trainer. Zelf ben ik een fervent sporter en hierdoor al jaren gepassioneerd door sport en voeding. Ik geloof heilig dat een gezonde sportieve levensstijl een combinatie is van voeding, sport en de juiste mindset.

Ik heb het mijn missie gemaakt om sporters en ondernemers te helpen naar de fitste en meest energieke versie van zichzelf. Daarnaast help ik hun optimaal hun doelen te bereiken en hun prestaties te verbeteren. Dit kan volgens mij alleen maar door een combinatie van sport, voeding en de juiste mindset.

Work Your Body

Schrijf je in op mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle informatie rond sport & voeding.