Personal training

De snelste manier om je sportieve doelen te behalen? Personal training!

Je wil je sportieve doelen behalen maar…

Dan zijn er twee opties:

  1. bezig blijven zoals je bezig bent en gefrustreerd blijven omdat de resultaten uitblijven
  2. nu starten met personal coaching zodat je binnen drie maanden eindelijk resultaten ziet

Waarom personal training?

Jaren geleden zat ik in hetzelfde schuitje en ik heb toen voor mezelf gekozen en geïnvesteerd in mezelf door te gaan sporten met een personal trainer. Door voor personal training te kiezen heb ik mijn doelen behaald

Waarom door personal training? 

Door persoonlijk en gericht te gaan trainen ga je sneller resultaat zien en sneller je doelen behalen.

Ik push je tot het uiterste. Zo haal ik het beste in jezelf naar boven. Ik zorg ervoor dat je de oefeningen op een correcte manier uitoefent zodat blessures voorkomen worden. 

Personal coaching

Maar dat is niet alles. Ik ga verder dan personal training. Ik doe aan personal coaching. Naast het uurtje personal training geef ik advies rond voeding en ben ik bereikbaar via whatsapp

Personal coaching voor jou

Ik zorg ervoor dat jij

Personal coaching voor jou

Je kan kiezen uit drie formules

Voor alle formules geldt er een éénmalige opstartkost van € 150,00 euro. Zo zorg ik ervoor dat ik je startniveau en je doelen volledig ken. Om je startniveau te kennen vul je een vragenlijst in voor zowel sport als voeding. Daarna kom je langs om een PT sessie te doen. Op basis van de vragenlijst en de PT sessie kan ik je startniveau bepalen. Hierna  kunnen we starten en verlopen de trainingen optimaal omdat ze zijn toegepast op jouw niveau en doelen.

Mijn focus ligt ook op personal coaching. Naast het geven van personal training sta ik je ook bij ik je voeding. Hiervoor bekijken we bij de opstart ook of je je voeding nu al aanpast. Tot slot ben ik bereikbaar via whatsapp, ook na de personal training zodat ik je optimaal kan bijstaan in het behalen van je doelen.

Ga jij onmiddellijk de verbintenis aan om voor 6 maanden gecoacht te worden door mij? Dan krijg je 10% korting.

Starter

Prijs: € 360,00/maand*

* minimumafname van 3 maanden

Intermediate

Prijs: € 640,00/maand*

* minimumafname van 3 maanden

Pro

Prijs: € 850,00/maand*

* minimumafname van 3 maanden

Wil jij personal coaching aan huisDit kan binnen een straal van 15 km. Hiervoor wordt een verplaatsingskost van 25% van de kostprijs aangerekend.

Twijfel je nog?

En weet je niet wat de beste oplossing voor jou is? Klik dan op onderstaande knop en neem contact met me op. Dan kijken we samen wat voor jou de optimale oplossing is!

Schrijf je in op mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle informatie rond sport & voeding.