Marieka

Hi, nice to meet you

Ik ben Marieka, sportvoedingsdeskundige en personal trainer. Zelf ben ik een fervent sporter en hierdoor al jaren gepassioneerd door gezondheid en sport. Ik geloof heilig dat een gezonde levensstijl een combinatie is van voeding, sport en de juiste mindset.

Van waar de passie?

Na jaren tafeltennis gespeeld te hebben op nationaal niveau, ben ik overgeschakeld naar het hardlopen. Toen heb ik nog meer ontdekt hoe belangrijk gezonde voeding en een gezonde levensstijl is en welke impact dit heeft op je sportprestaties. Door mijn voeding af te stemmen op mijn trainingen, merkte ik dat mijn sportprestaties erop vooruit gingen én dat ik eindelijk de hele dag door voldoende energie had. Omdat ik wil dat anderen deze voordelen ook ervaren, ben ik me gaan bijscholen als sportvoedingsdeskundige

Sport en voeding versterken elkaar

Ondertussen kan ik mezelf een sporter noemen en pas ik mijn voeding aan naargelang mijn sport. Maar ik ben ook ooit ergens moeten beginnen. En helaas was het niet duidelijk waar en vooral hoe ik beide op elkaar moest afstemmen.

Na een lange zoektocht kan ik nu zeggen dat ik een levensstijl heb die mijn sport en voeding op elkaar afstemt en waarin ik me fitter en energieker voel dan ooit tevoren.

Mijn missie

Ik wil dat jouw zoektocht makkelijker wordt dan die van mij. Daarom heb ik het mijn missie gemaakt om jou te begeleiden naar de fitste, krachtigste en meest energieke versie van jezelf. Dit kan alleen met een combinatie van sport, voeding en de juiste mindset.

Bijscholing

Aangezien sport en voeding mooi op elkaar afgestemd moet zijn, ben ik me gaan bijscholen tot personal trainer. Zo kan ik je in sport én voeding begeleiden en ben je zeker dat alles juist op elkaar is afgestemd.

Waarvoor kan je bij mij terecht

Personal coaching

Jij krijgt mijn volledige aandacht gedurende de hele training.

Gepersonaliseerde schema's

Jij krijgt op maat gemaakte trainingsplannen en/of voedingsschema’s

Cursussen & algemene plannen

Is persoonlijke begeleiding voor jou minder belangrijk? Dan kan je terecht bij één van mijn cursussen of algemene plannen.

Membership

Je kan een membership afsluiten in zowel sport- als voeding.

Workshops

Wil je dat bijleren in groep? Dan kan je bij mij terecht voor een workhop.

Groepslessen

Sport je zelf liever in de groep? Dan zijn mijn small group sessies ideaal voor jou!

Twijfel je nog?

En weet je niet wat de beste oplossing voor jou is? Klik dan op onderstaande knop en neem contact met me op. Dan kijken we samen wat voor jou de optimale oplossing is!

Schrijf je in op mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle informatie rond sport & voeding.